Monthly Archives: oktobris 2015

Krāmi mūsu dzīvēs un mājoklī

Krāmi ir iestrēgušas enerģijas. Krāmi uzkrājas tad, kad enerģija kļūst stagnanta, un enerģija kļūst stagnanta, kad uzkrājas krāmi. Tādējādi, krāmu parādīšanās ir simptoms tam, kas notiek Tevī un Tavā dzīvē un vēlāk tie kļūst par problēmas sastāvdaļu tieši tāpēc, ka jo vairāk to ir, jo vairāk blīvas enerģijas tie piesaistīs. Tu noteikti esat pamanījusi, kā… Read More »

Bungošanas paraugs “Es esmu pārpūlējies un stresā!”

Pirms uzsākt bungošanu, pajautājiet sev, “Kas tieši man ir izraisījis pārpūles sajūtu? Ko, manuprāt, es nevaru izdarīt? Kas tieši man rada stresu?” Tad pamēģiniet novērtēt frāzi “Es esmu pārpūlējies un man ir pārāk daudz, ko darīt”. Novērtējiet to pēc subjektīvās skalas robežās no 0 līdz 10, kur 10 ir pilnīga patiesība, bet 0 – absolūta… Read More »

Bungošanas apļi

Pēc tam, kad, bungojot pa karatē cirtiena punktu (KCP), esat izrunājuši ievadfrāzes, ir pienācis laiks veikt vismaz vienu negatīvo un vismaz vienu pozitīvo bungošanas apli. Viens aplis – tā ir bungošana pa 8 akupresūras punktiem, sākot ar uzacs punktu (U) un beidzot ar punktu uz galvas (G). Protams apļi var būt vairāki. Gadījumā, ja negatīvie… Read More »