Monthly Archives: jūnijs 2016

Tā ir tava balss

Stāsta, ka mēs visu dzīvi skatāmies uz sevi ar vecāku acīm: priecājamies par sevi, ja vecāki priecājās par mums, un nicinām sevi, ja vecāki mūs nicināja. Stāsta, ka ar viņu vārdiem mēs sevi slavējam un baram. Kā gan no tā atbrīvoties? Uz jautājumu par savu galveno trūkumu es vienmēr atbildēju nekavējoties: “Slinka! Par to pat… Read More »

Gadījums no manas prakses: migrēna beidzas tā arī nesākusies

Vai migrēna ir ārstējama? Vai ir līdzekļi, kas palīdz nemocīties ar milzīgām galvassāpēm? No cilvēkiem, kas sirgst vai ir sirguši ar migrēnu, esmu dzirdējusi, ka nevienas zāles nepalīdz. Varbūt paliekot mazliet labāk, taču vislabākais līdzeklis ir ielīst gultā un nelīst no tās ārā turpmākās pāris dienas. Pāris dienas nogulēt gultā ar tik milzīgām galvassāpēm, ka… Read More »

Laiks rīcībai

Ir pienācis laiks rīcībai. Man ir pienācis. Un Tev ir pienācis. Nelasi šo rakstu, ja neesi gatavs/-a izmaiņām. Nelasi šo rakstu, ja baidies un/vai nevēlies uzņemties atbildību par sevi, savu dzīvi, par to, kādu iespaidu Tava dzīve atstāj uz apkārtējiem. Nelasi tālāk, ja domā, ka Tavs laiks tomēr vēl nav pienācis. Turpini gulēt un cerēt,… Read More »

Informatīvie bezmaksas vebināri “Naudas grupai”

Lai uzzinātu vairāk par koučinga “Naudas grupas” programmu un kursa apmaksas nosacījumiem, kā arī uzzinātu, kā rīkoties, ja šobrīd jebkādu iemeslu dēļ nespēj apmaksāt pat maksu par resursiem, piedalies kādā no informatīvajiem bezmaksas vebināriem! Tie būs trīs: Svētdien, 12.jūnijā pl. 20:00 Otrdien, 14.jūnijā pl. 20:00 Ceturtdien, 16.jūnijā pl. 18:00 Pieteikšanās formas katram no vebināriem ir… Read More »

Koučinga “Naudas grupa” Tavu finansiālo mērķu sasniegšanai

Vai Tu vēlies, lai Tavi ienākumi paaugstinās? Vai vēlies sasniegt jaunus finansiālos mērķus? Vai vēlies uzņemties atbildību par to sasniegšanu, taču Tev ir nepieciešams atbalsts, lai tas notiktu ātri un viegli, bez pārlieku stresa? Te ir risinājums, pie tam “makšķeres” nevis “zivs” veidā. No 21.jūnija līdz 20.decembrim Latvijā notiks nebijis projekts – grupas koučings, kura… Read More »