Monthly Archives: augusts 2018

Palīdzība ir pieejama, ja pats sev jau palīdzi

Palīdzība ir nepieciešama ikvienam no mums laiku pa laikam. Tā var būt vajadzīga gan sīkās lietās, ikdienas darbos, gan arī lielāku problēmu gadījumā. Palīdzību var arī nopirkt, un tad to sauc par pakalpojumu. Tas var būt auto vai dzīvokļa remonts, dārza ravēšana vai koku stādīšana mežā, psihologa vai personības izaugsmes trenera konsultācija, vai jebkas cits,… Read More »

Psihosomatiskās sāpes. Ko darīt, ja nepalīdz zāles?

Psihosomatiskās sāpes ir visas tās, kuru izcelsme nav skaidri zināma – Tu neesi sasitusies/-ies, Tavā ķermenī nav iemājojis kāds patogēns (vīruss, baktērija, parazīts), Tev netrūkst organismā ūdens, Tev nav iekodusi bite, utml., bet vienalga sāp. Varbūt sāp jau nedēļām, mēnešiem vai pat gadiem ilgi. Varbūt sāpes ir pēkšņas un itin spēcīgas. Iespējams, Tu jau pirms… Read More »

Patiesa dziedināšanās ir iespējama. Sāc savu ceļu uz to!

Patiesa dziedināšanās nav iespējama bez personības izaugsmes. To esmu izsecinājusi, strādājot ar saviem klientiem, un to pašu ir izsecinājuši daudzi citi personības izaugsmes treneri – kouči, terapeiti, ārsti, dziednieki. Kāpēc? Lasi tālāk, lai uzzinātu! Ja mums ir kādi negatīvi ticējumi attiecībā uz sevi, apkārtējiem cilvēkiem, notikumiem vai pasauli kopumā, un šie ticējumi varbūt pat, mūsuprāt,… Read More »