Monthly Archives: februāris 2023

Kā ticējumi ietekmē auto vadīšanu

Cik droši Tu jūties pie auto stūres? Vai Tu zini, ka Tavas auto vadīšanas prasmes ir atkarīgas ne tikai no Tavas pieredzes un iemaņām, bet arī no tā, kam Tu tici? Mūsu zemapziņas ticējumiem ir milzīgs spēks pār mums. Ja Tu tici, ka, ja apsēdīsies pie stūres, tad dzīva/s mājās vairs nepārradīsies, tad, apsēžoties pie… Read More »

Atkarības rodas dēļ traumām

“Četrdesmit gadus atpakaļ es absolvēju Britu Kolumbijas universitātes medicīnas skolu. Es četru mācību gadu laikā ne reizi netiku dzirdējis pieminam psiholoģiskās traumas un to ietekmi uz cilvēka veselību un attīstību. Pāris desmitgades vēlāk mana kolēģe Dr.Henrija studēja medicīnu otrā Kanādas krastā, Dalhausijas universitātē un pēc tam Sandjēgo un Toronto. Arī viņa nedzirdēja ne vārdu par… Read More »

Kā svētīt ūdeni?

Varbūt esiet dzirdējuši, ka ūdenim ir atmiņa un ka ir svarīgi, kādus vārdus tam sakām? Savulaik japāņu zinātnieks Masaru Emoto veica eksperimentus – saldēja ūdens kristālus pēc tam, kad tiem bija teikti mīlestības vārdi vai arī tie tika lamāti. Pēc tam viņš tos fotografēja. M.Emoto atklāja, ka tas ūdens, kuram ir tikuši teikti mīlestības vārdi,… Read More »