Koučinga “Naudas grupa” Tavu finansiālo mērķu sasniegšanai

By | jūnijs 3, 2016

Vai Tu vēlies, lai Tavi ienākumi paaugstinās? Vai vēlies sasniegt jaunus finansiālos mērķus? Vai vēlies uzņemties atbildību par to sasniegšanu, taču Tev ir nepieciešams atbalsts, lai tas notiktu ātri un viegli, bez pārlieku stresa? Te ir risinājums, pie tam “makšķeres” nevis “zivs” veidā.

No 21.jūnija līdz 20.decembrim Latvijā notiks nebijis projekts – grupas koučings, kura laikā katrs no grupas dalībniekiem strādās ar saviem ierobežojošajiem ticējumiem, savām finansiālajām traumām, izvirzīs sev jaunus finansiālos mērķus un tos, ļoti iespējams, arī sasniegs. Protams, daudz kas ir atkarīgs no tā, kur Tu atrodies tagad, kādas ir tavas zināšanas un pieredze, kāda ir tava personība, cik gatavs/-a esi izmaiņām. Kāds no dalībniekiem spēs atrast darbu, kuru tik ilgi jau meklē. Kāds palielinās savus ienākumus par 100 eiro mēnesī, kāds cits par 1000 eiro mēnesī, un kāds par vēl lielāku summu. Kāds uzsāks savu uzņēmējdarbību, par kuru jau tik ilgi ir domājis, taču nespēja saņemties. Kāds to uzsāks, kaut arī līdz šim par to pat vēl nebija sapņojis. Katram no dalībniekiem būs savs mērķis, un uz savu mērķi dosies individuāli. Taču šoreiz, atšķirībā no citām dzīves situācijām, uz mērķi iet un to arī sasniegt būs vieglāk.

Mēs lietosim ne tikai afirmācijas, vizualizācijas, analīzi un biznesa metodes mērķa sasniegšanai, bet arī unikālu, Latvijā vēl mazpazīstamu metodi – Emocionālās brīvības tehniku. Ar šīs metodes palīdzību tiksim galā ar tiem saviem ticējumiem, kuri traucē mūs sākt piedzīvot pārticību, pieteikt sevi pasaulei, bieži vien pat vienkārši rīkoties. Šī metode tiešām ir makšķere, ar kuru jau šogad, bet arī vēlāk visā sava mūža garumā varēsiet ķert savas zivis. Šī nav zivs, jo šis nav darba piedāvājums, kaut gan kāds no dalībniekiem varēs saņemt arī darba piedāvājumu no manis, grupas vadītājas Daces Spāres.

Bez tam, mēs darbosimies grupā. Grupas darbam ļoti bieži ir lielāks spēks nekā individuālajam. Arī šī ir tā reize, kad šis likums darbojas. Meklējot ierobežojošos uzskatus attiecībā uz finansēm, ļoti bieži savus uzskatus ir grūti pamanīt un vārdos nosaukt. Darbojoties grupā, var atrisināt tādas problēmas, kuru risināšanai individuāli varētu nākties patērēt krietni vairāk laika. Protams, var gadīties, ka nāksies tērēt laiku, klausoties kāda cita dalībnieka problēmas izklāstu un noraudzīties risinājuma meklēšanā. Tomēr gudrs cilvēks mācās no svešām kļūdām un Tu taču esi gudrs cilvēks! Un vēl trešais “par” grupas darbam: grupu sastāvs nekad nav nejaušs. Varbūt tieši šajā grupā satiksi kādu, kurš Tev piedāvās darbu vai arī izstāstīs, kur to meklēt. Varbūt tieši šajā grupā sastapsi savu nākošo biznesa partneri. Varbūt satiksi savu nākošo draugu un domubiedru. Varbūt saņemsi atbalstu ne tikai no manis, bet arī no grupas biedriem. Varbūt, varbūt… Varbūt šī grupa būs tik liela un tajā gūtās izmaiņas būs tik ievērojamas, ka tās nepamanīt nespēs pat tie, kuri par mūsu aktivitātēm neko nebūs dzirdējuši. Tie būs mūsu jaunie projekti, jaunie uzņēmumi, jaunās dzīvē realizētās idejas, jaunie labie darbi, mūsu pasaulei dotais labums.

Kā notiks grupas darbs?

Mēs tiksimies vienreiz nedēļā, parasti otrdienās, uz max. 2 stundas garu nodarbību interneta vidē. Šīs nodarbības laikā pārrunāsim gan teorētiskas lietas, gan arī daudz darbosimies praktiski, meklējot grupas dalībnieku ierobežojošos uzskatus un tos aizstājot ar jauniem, pārticību veicinošiem uzskatiem, tādējādi ļaujot zemapziņai darboties tā, lai Tu spētu gūt ievērojami lielākus ienākumus un tā, lai tos “nenoēstu” negaidīti izdevumi. Pārbaudīsim arī sevi paši, kā veicas ar virzību pretim mērķim, vai ir izdevies izpildīt tos uzdevumus, kurus sev nospraudām, un, ja nē, noskaidrosiem traucēkļus un, ja tie būs kārtējie ierobežojošie uzskati, arī atbrīvosimies.

Cik tas maksā?

Dalība grupā ir gandrīz par brīvu. Ja tu izvēlētos strādāt ar kouču individuāli, tad Tev pusgada laikā varētu nākties samaksāt 2500 € bez garantijas, ka savu mērķi Tu noteikti sasniegsi. Mērķa sasniegšana ir un paliek Tava atbildība, tāpēc pat vislabākais koučs Tev var nespēt palīdzēt (ja vien nelieto kādu brīnumlīdzekli). Varbūt Tev būs nepieciešams atbalsts gadu vai vēl ilgāk. Lai piedalītos “Naudas grupā”, Tev būs nepieciešams maksāt tikai 10 eiro/mēnesī resursu maksu, un tikai pēc rezultātu sasniegšanas maksāt vien 10% no savu ienākumu pieauguma (vēl gadu pēc grupas darbības beigām). Tātad maksa par manu darbu būs tiešā veidā atkarīga no tā, kā man izdosies Tev palīdzēt sasniegt Tavus mērķus. Tieši tāpēc es esmu ieinteresēta, lai Tu savu mērķi sasniegtu 🙂 Un jā, tieši šī iemesla dēļ šis ir unikāls projekts, jo es paļaujos, ka metode, ar kuru strādāju, ļauj iztīrīt no zemapziņas tur mītošās nabadzības programmas pietiekošā mērā, lai Tu vēlētos saņemt par saņemto pakalpojumu. Es tiešām dodu labumu pasaulei un pasaule man to atlīdzina 🙂

Kāds būs Tavs ieguvums?

Piemērs 1: Tavi ienākumi pēc 6 mēnešu darba grupā pieaug par 200 € mēnesī un paliek tādi visu 2017.gadu. Piemērs 2: Tu šobrīd esi bez darba un bez ienākumiem, taču pēc 2 mēnešiem, pateicoties manam atbalstam, darbu atrodi. Tavi pienākumi pieaug par 500 €. Pēc 3 mēnešu pārbaudes laika Tava alga tiek palielināta vēl par 100 €. Piemērs 3: Tev ir darbs, taču koučinga laikā Tu uzsāc uzņēmējdarbību. Tu aizej no darba un vairs negūsti šos ienākumus. Tava peļņa no uzņēmējdarbības ir vidēji par 500 € mēnesī lielāka nekā bija Tava alga.
Līdz 2017.gada beigām tu nopelnīsi papildu 2400 € 8700 € 6000 €
Par manu pakalpojumu Tu samaksāsi 240 € 870 € 600 €
1 nodarbība Tev būs izmaksājusi (iesk. resursu maksu) 9,23 € 33,46 € 23,08 €
Tava “peļņa” 2100 € 7770 € 5340 €

Tev ir iespējams palielināt savu “peļņu” – kopsummu Tavam ienākumu pieaugumam laika posmā līdz 2017.gada beigām! Ja esi gatavs/-a maksāt resursu maksu par visiem 6 mēnešiem uzreiz, saņemsi 25% atlaidi – Tev būs jāmaksā tikai 45 €. Kā aprēķināt savu ikmēneša ienākumu pieaugumu, iemācīšu Tev grupas darba laikā. Ja Tev vēl ir palikuši neatbildēti jautājumi, vari tos uzdot šīs lapas komentāros, vai arī sūtot e-pastu uz info@eli-sol.eu.

Ja Tev vēl ir nepieciešama informācija par grupas darbu, apmeklē šo lapu, lai izvēlētos, kurā dienā vēlies piedalīties informatīvajā bezmaksas vebinārā, kurā varēsi uzdot visus savus interesējošos jautājumus. Taču ja jau izlēmi piedalīties grupā un uzsākt savu ceļu uz mērķa sasniegšanu, piesakies, aizpildo zemāk doto formu!

[grwebform url=”https://app.getresponse.com/view_webform_v2.js?u=BlYck&webforms_id=5827002″ css=”on” center=”off” center_margin=”200″/]

 

Iepatikās raksts? Iesaki to! [oa_social_sharing_icons]

 

Komentēt

Your email address will not be published. Required fields are marked *