Paskaties patiesībai acīs! Noskaidro, kādas ir Tavas attiecības ar naudu!

By | jūnijs 13, 2016

Kādas ir Tavas attiecības ar naudu? Vēlies noskaidrot, kādas zemapziņas programmas valda pār Tevi? Izpildi vingrinājumu un noskaidro!

Vispirms atrodi vietu un laiku, kad neviens Tevi netraucē. Paņem papīra lapu, saraksti stabiņā skaitļus no 1 līdz 11 zem katra no tā atstājot pāris cm brīvas vietas. Un tagad lasi iesāktās frāzes un pabeidz ar to, kas pirmais ienāk Tev prātā!

  1. Nauda ir…
  2. Nauda ir…
  3. Nauda ir…
  4. Bagātība ir …
  5. Bagātība ir …
  6. Bagātie cilvēki ir …
  7. Bagātie cilvēki ir …
  8. Iemesli, kāpēc es nevaru vai nedrīkstu kļūt ļoti turīgs/-a ir … (pieraksti vairākus iemeslus)
  9. Dažas iespējamās negatīvās lietas attiecībā uz būšanu bagātam vai arī cenšanos kļūt bagātam ir … (pieraksti vairākas)
  10. Manas lielākās bažas un bailes attiecībā uz naudu un bagātību ir … (pieraksti vairākas)
  11. Pati sliktākā lieta attiecībā uz naudu ir …

Un tagad pārlūko savas atbildes un padomā, vai tās ir pārticību veicinošas vai arī ierobežojošas, vai tās palīdz Tev pelnīt vai arī traucē.

Informatīvajos vebināros, kuri notiek pirms koučinga “Naudas grupas” darba uzsākšanas, mēs pildām citu vingrinājumu, skatāmies droši uz savu patreizējo realitāti. Tikai pēc tam, kad esam paskatījušies, kad esam beidzot ieraudzījuši savus “putnus, tarakānus vai mērkaķīšus, kas mīt galvā”, mēs varam ar tiem sākt strādāt. Tikai tad, kad esam ieraudzījuši savas patiesās emocijas, varam tās atlaist. Tikai tad, kad apzināmies savus pagātnes notikumus, kuri ir veicinājuši ierobežojošo uzskatu nostiprināšanos, varam šos ierobežojošos uzskatus izmainīt.

Protams, katram no mums ir cits ceļš uz bagātību, katram ir savs temps un veids, kā sākt dzīvot pārticīgu dzīvi. Taču visiem mums ir kopīga apzinātība. Cik ļoti apzināti Tu izturies pret savu finansiālo situāciju? Cik apzināti plāno savas aktivitātes? Kādu stratēģiju pielieto? Cik godīgi izturies pret saviem esošajiem vai potenciālajiem klientiem un kāds tam ir iespaids uz Tavu finansiālo nākotni? Kas ir Tavi klienti? Par šīm tēmām runāsim koučinga “Naudas grupā”, uz kuru vēl vari pieteikties. Starp citu, rezultātus vari sagaidīt itin labus, jo šajā grupā varēsi gūt no manis atbalstu ne tikai kā no Emocionālās brīvības tehnikas speciālistes, bet arī kā no biznesa zinību apguvējas un lietotājas, jo šajā grupā mans MBA – maģistra grāds organizāciju un uzņēmumu vadībā lieti noderēs, lai dalītos ar Tevi arī profesionālās zināšanās.

Patika uzdevums un/vai raksts? Iesaki to!

[oa_social_sharing_icons]

Komentēt

Your email address will not be published. Required fields are marked *