Par mani

Dace Spāre, Eli-Sol īpašniece

Dace Spāre

Personības izaugsmes trenere, enerģiju un zemapziņas koučs, konfliktu koučs – mediatore, Līdzjūtības atslēgas (Compassion Key) I līmeņa sertificēta praktiķe, garīgās modalitātes Izpirkšanas tiesa (Court of Atonement) praktiķe, Enerģijas psiholoģijas metožu Emocionālās brīvības tehnika (Emotional Freedom Techniques), Matricas reimprintings (Matrix Reimprintig) un Ķermeņa kods (the Body Code) praktiķe,

Mani klienti mani atrod, kad viņiem ir nepieciešama palīdzība kādā noteiktā dzīves situācijā. Tā var būt saistīta ar nepietiekošām finansēm, ar veselības sarežģījumiem, ar problēmām attiecībās, un arī ar negatīvām emocijām, kuras pamazām indē dzīvi. Ir arī cilvēki, kuri apzinās, ka viņiem ir ierobežojošie uzskati (visiem mums tādi ir), tikai īsti nesaprot, kuri tie ir, un vēlas, lai palīdzu tos ieraudzīt un izmainīt. Un ir cilvēki, kuri skaidri zina savu mērķi un apzinās, ka to visātrāk un visvieglāk varēs sasniegt tad, ja saņems konsultanta-kouča atbalstu un skatu no malas.

Un ir arī tie klienti, kuri vēlas palīdzēt saviem bērniem vai arī tuviniekiem, kuriem ir tik smagas veselības problēmas, ka tie paši lēmumus pieņemt nespēj, tāpēc manu palīdzību palūgt nevar. Vai arī viņiem pašiem ir tādas veselības problēmas, kuras klasiskā medicīna nespēj ārstēt, vien iedot tabletīti, lai nejūt. Ir klienti, kuri saprot, ka visas vainas ir “no nerviem”, ka reti kura mūsu kaite nav saistīta ar psihosomatiku, kuri vairs nevēlas indēt savu ķermeni ar jaunu ķīmijas devu, meklē alternatīvus dziedināšanās veidus un uzdrošinās pievērsties enerģijas psiholoģijas metodēm.

Es nevienu neārstēju un nekodēju. Esmu koučs un tāpēc uzdodu jautājumus. Ikvienas izmaiņas, kas notiek manu klientu dzīvēs, ir viņu pašu sasniegums, viņu pašu lēmums, viņu pašu apzināta prāta vai arī daļēji apzināta dvēseles izvēle, līdz kurai es vien esmu palīdzējusi nonākt, esot blakus, palīdzot saklausīt, sajūtot caur savu ķermeni atbildes, kuras prāts līdz šim ir bloķējis. Savā darbā es cik vien iespējams izmantoju tās enerģijas psiholoģijas metodes, kuras jau esmu apguvusi, un ar klientu piekrišanu arī tās, kuras vēl tikai apgūstu, jo tieši tas ir veids, kā pie kardinālām pozitīvām izmaiņām dzīvē mēs nonākam visātrāk.

Es konsultēju un dalos ar informāciju. Labprāt mācu pielietot Emocionālās brīvības tehniku (bungošanu) un Matricas reimprintingu, kuras tiešām izmaina cilvēku dzīves. Es stāstu arī par kvantu fiziku, par nodoma spēku, par dvēseli un tās izaugsmi. Lai Tu uzzinātu, kas ir enerģijas psiholoģijas metodes, kādas tās ir, ko ar tām var izdarīt, turpini lasīt manu blogu, meklē informāciju arī citos interneta resursos, domā un sajūti, piesakies uz maniem semināriem un vebināriem. Un ja tev ir nepieciešama konsultācija vai palīdzība, palūdz to uzreiz, neatliekot uz vēlāku laiku! Šī ir Tava dzīve un Tu esi tā vērts/-a, lai to nodzīvotu ar prieku un baudot.

Man ir mana misija šai dzīvei – palīdzēt un izglītot. Pārdzīvojot savas personīgās vētras, ieraugot šo vētru iemeslus un zemūdens akmeņus manā uzskatu sistēmā, ko šīs vētras ir atklājušas, esmu nonākusi līdz neremdināmai vēlmei palīdzēt tieši Tev, uzlabot Tavas dzīves kvalitāti. Man ir sapnis, ka katrs mūsu mazās Latvijas un arī visas lielās planētas iedzīvotājs jūtas komfortā ar sevi un savu dzīvi, ir vesels, priecīgs un finansiāli nodrošināts. Tieši tāpēc stāstu to, ko zinu, jūtu un saprotu, lai mani sadzirdētu tie, kuri ir gatavi sadzirdēt.

“Mēs nesatiekam cilvēkus nejaušības pēc. Ir iemesls, kāpēc tie ienāk mūsu dzīvē.”