Kā svētīt ūdeni?

By | februāris 6, 2023

Varbūt esiet dzirdējuši, ka ūdenim ir atmiņa un ka ir svarīgi, kādus vārdus tam sakām? Savulaik japāņu zinātnieks Masaru Emoto veica eksperimentus – saldēja ūdens kristālus pēc tam, kad tiem bija teikti mīlestības vārdi vai arī tie tika lamāti. Pēc tam viņš tos fotografēja. M.Emoto atklāja, ka tas ūdens, kuram ir tikuši teikti mīlestības vārdi, sasalstot veidoja skaistus, simetriskus sniegpārsliņu zīmējumus. Taču tas, kurš tika lamāts, sasala neglīti, nesimetriski.

Otrs stāsts: Amerikāņu ārsts, psihiatrs, garīgais skolotājs un grāmatu autors Deivids Houkins (David R. Hawkins), izmantojot kinezioloģiju (muskuļu testu), noteica, cik augstas enerģētiskās vibrācijas ir mūsu emocijām, kā arī sastādīja apziņas karti (The Map of Consciousness), par kuru ir vairāk rakstīts vairākās viņa grāmatās, piemēram, “The Map of Consciousness Explained” un “Power vs. Force”. Deivida Houkina sastādītā skala ir logaritmiska, tajā vērtības ir no 0 līdz 1000, kur 0 ir viszemākā vērtība, 20 atbilst kauna sajūtai, 30 – vainas sajūtai, 50 – apātijai, 100 – bailēm, bet 150 – dusmām. Savukārt 1000 ir visaugstākā vērtība šajā skalā un tā atbilst apgaismībai.

Trešais stāsts: Es kinezioloģiju izmantoju savā darbā jau vismaz gadus piecus vai pat vairāk. Kad to iemācījos, sākumā ilgu laiku pilnībā neuzticējos muskuļu testa rādījumam. Tomēr dažādi notikumi, piemēram, neticami ātras izdziedināšanās pēc tam, kad ar muskuļu testu tika atklāti saslimšanu patiesie iemesli, statistiski gandrīz neiespējams pareizo atbilžu skaits, jautājot, kurā rokā meitai atrodas rotaļlieta, ļauj man uzticēties tam, ko man rāda muskuļu tests. Reiz iedomājos, ka jānotestē, cik augstas ir enerģētiskās vibrācijas tam ūdenim, ko dzeru ikdienā (Berlīnes krāna ūdens, filtrēts ar reversās osmozes filtru). Atklāju, ka tā enerģētiskās vibrācijas ir tuvu nullei – vien 8. Iemesls šīm ekstrēmi zemajām vibrācijām ir ķīmija, ar kuras palīdzību tiek attīrīts ūdens, kas tiek padots ūdensvadā (kaut gan arī tā vibrācijas ir zem 200). Šīs vibrācijas nepaaugstinās arī tad, ja ūdens tiek jonizēts un padarīts sārmaināks.

Mūsu ķermeņi par apmēram 70% sastāv no ūdens (bērniem vairāk, vecākiem cilvēkiem mazāk). Ūdens, ko mēs dzeram, uzsūcas mūsu ķermeņos, mūsu šūnās un pēc tam tiek no šūnām izvadīts ārā. No ķermeņa tas izkļūst ārā caur urīnizvades kanāliem vai izsvīstot. Tātad notiek nepārtraukta ūdens apmaiņa. Ūdens kvalitāti nosaka vairāki raksturlielumi, kurus var izmērīt ar dažādām mērierīcēm – var noteikt tā pH līmeni, oksidēšanās – reducēšanās potenciālu (ORP), piemaisījumu apjomu (TDS – Total Dissolved Solids). Ūdeni var nodot arī laboratorijā un noteikt tā sastāvu – ūdens mēdz būt nevis tīrs H2O, bet gan dažādu vielu kokteilis. Enerģētiskās vibrācijas gan pagaidām, šķiet, var noteikt tikai ar kinezioloģijas vai svārsta palīdzību.

Kas notiek, ja ūdens vibrācijas ir zemas?

Kas notiek, ka mēs dzeram pēc visiem raksturlielumiem ļoti kvalitatīvu, bet zemu vibrāciju ūdeni? Mūsu ķermeņa enerģētiskās vibrācijas krītas un mēs sākam justies arvien sliktāk – sākumā dusmīgāk, bet vēlāk jau depresīvāk, apātiskāk! Pat ja mēs nodarbojamies ar dažādām garīgajām praksēm, bet ikdienā lietojam ūdeni, kura enerģētiskās vibrācijas ir tik zemas kā ūdenim manā krānā, mēs nepārtraukti piesārņojam sevi ar ļoti zemām vibrācijām. Tas pats attiecas arī uz ēdienu – arī tam ir dažādas vibrācijas un visaugstākās ir tiem produktiem, kuri ir ar mīlestību audzēti tīrā augsnē un nav apstrādāti mikroviļņu krāsnīs.

Kā paaugstināt ūdens vibrācijas?

Ūdens un ēdiena enerģētiskās vibrācijas ir iespējams paaugstināt, tos svētot. Tiem, kas nezin, kā svētīt ūdeni un ēdienu, zemāk ir dots Izpirkšanas tiesas lūgums, kuru ikdienā izmantoju es. Pēc šī lūguma noskaitīšanas ūdens enerģētiskās vibrācijas paceļas līdz 1000 un tādas saglabājas pat pēc vairāku dienu uzglabāšanas. Kad svētu ūdeni, es rokas turu abpus traukam, kurā ūdens atrodas. Taču to var darīt arī, iztēlojoties ūdeni, par kuru skaitiet lūgšanu – tātad šādā veidā ir iespējams apstrādāt arī lielus ūdens apjomus, pat ezerus, upes un jūras.

Es, _______ (miniet savu vārdu/s un uzvārdu/s), izsaucu šo ūdeni uz Pilno izpirkšanas tiesu ar nolūku attīrīt to no jebkādas kaitīgās, negatīvās, nederīgās, destruktīvās enerģijas, analizēt šo enerģiju rašanās iemeslus un izlabot tos to izcelsmes vietās. Es lūdzu atjaunot šī ūdens Dievišķo struktūru un svētīt to. Es lūdzu Dievišķi attīrīt, atjaunot un svētīt šo ūdeni. (Šo teikumu ir vērtīgi atkārtot vismaz pāris reizes – jo lielāku daudzumu ūdens vēlaties svētīt, jo vairāk reižu atkārtojiet. Vadieties pēc savām sajūtām, cik reizes to darīt ir nepieciešams.) Es lūdzu ūdens garu atgriezties šajā ūdenī. Es lūdzu šo ūdeni piepildīt ar Dievišķās mīlestības vibrācijām.

Esmu novērojusi, ka vislabākā pašsajūta man ir, kad dzeru attīrītu, jonizētu un svētītu ūdeni. Kā ir Jums? Padalieties ar savu pieredzi šī raksta komentāros!

Dace Spāre

Personības izaugsmes trenere, enerģiju un zemapziņas koučs un mediatore

Komentēt

Your email address will not be published. Required fields are marked *