“Es ļaujos un paļaujos”

By | jūlijs 25, 2024

Ļaušanās un paļaušanās ir tikpat būtiskas augstā dzīves kvalitātē kā ticība tam, ka “(arī) man pienākas”. Diemžēl, ja kaut kad ir nācies piedzīvot nodevību, tad var būt itin grūti paļauties, jo tā Tava daļa, kas ir piedzīvojusi to, ka ļāvās, paļāvās, lūdza, gaidīja, bet nesagaidīja, katru reizi, kad vēlēsies paļauties, Tev atgādinās, ka uzticēties nedrīkst, ka viss ir jākontrolē, un ka tas ir naivi, ticēt un gaidīt.

Es ļaujos un paļaujos

Atceries, ka traumu avoti ir trīs: tā ir mūsu pašu pieredze šajā dzīvē, tā ir mūsu dvēseles pieredze citās inkarnācijas, un tā ir mūsu dzimtas pieredze. Lai kādu pieredzi mēs būtu arī piedzīvojuši, tā vienmēr bija tikai un vienīgi mūsu izvēle noticēt, ka

  • “vīriešiem/sievietēm uzticēties nedrīkst”
  • “Dievam uzticēties ir muļķīgi/naivi”
  • “nevienam uzticēties nedrīkst”
  • “paļauties var tikai un vienīgi uz sevi”
  • “solīts makā nekrīt”

Šo sarakstu var turpināt bezgalīgi, jo katram mums ir sava pieredze un savs viedoklis par to, kam drīkst uzticēties, kam ir droši uzticēties. Bez uzticēšanās nav paļāvības. Bez uzticēšanās Dievam un liktenim nav ļaušanās un sava dzīves ceļa pieņemšanas. Bez sava dzīves ceļa pieņemšanas mēs turpinām pretoties tam, kas ir, turpinām ciest. Atdalīties no savām ciešanām var būt sarežģīti, īpaši mirkļos, kad ļoti sāp fiziski vai emocionāli, kad trūkst tas, kas ir ļoti vajadzīgs, kad Tavas fiziskās, emocionālās un/vai finansiālās vajadzības nav apmierinātas pilnībā.

Lai stiprinātu spēju ļauties un paļauties, aicinu Tevi piedalīties kursā “Es ļaujos un paļaujos”, kura ietvaros 5 svētdienu vakarus notiks emocionālo traumu dziedināšanas seansi, kuros ar līdzjūtības frāzēm vērsīsimies pie tām savām daļām, kurām ir grūti vai pat neiespējami ļauties un paļauties. Līdzjūtība ir sevi pierādījusi kā unikāls un ļoti jaudīgs rīks, kas spēj izdziedināt pagātnes traumas pilnībā. Kaut arī reizēm šis process var būt nepatīkams vai pat sāpīgs, mēs darām visu iespējamo, lai to atvieglotu – vēršamies pie savām traumētajām daļām no savas veselās pieaugušā daļas, izmantojot Augstākā Es atbalstu. Šis process ir ļoti līdzīgs tam, ko darījām kursa “Man pienākas” ietvaros. Ļaušanās un paļaušanās stiprināšana un būtisks solis ceļā uz ciešanu atlaišanu, mierīgu un laimīgu dzīvi, tai skaitā, uz neierobežotas mīlestības un naudas iegūšanu.

Kāpēc piedalīties šajā kursā?

  • Tā ir iespēja nebūt vienai savā pašizaugsmes procesā. Kaut arī grupa nav paredzēta tam, lai veidotu draudzīgas saites dalībnieku starpā, katru reizi redzot ekrānā vienus un tos pašus vārdus vai pat sejas, tuvības sajūta katru reizi pieaug.
  • Tā ir iespēja dziedināt tās traumas, kuru dziedināšana tiek piedāvāta šī kursa ietvaros – dažādas nodevības tēmas
  • Tā ir iespēja atrisināt tādus karmiskos samezglojumus, kuri vēl ir dusošā stāvoklī un sevi aktīvi nepiesaka. Sniedzot sev līdzjūtību un sakot līdzjūtības frāzes, šīs daļas mēdz pamosties un pieteikt sevi, dodot pēkšņas atmiņas vai sajūtas. Dziedinot pagātnes situācijas tās negatīvi neietekmēs jūsu tagadni pašā nepiemērotākajā brīdī.
  • Piedaloties nodarbībās (nevis skatoties tās ierakstā), ir iespējams saņemt arī individuālo palīdzību spēcīgu emociju vai fizisku simptomu gadījumā un saņemt atbildes uz saviem jautājumiem. Grupas enerģijai mēdz būt lielāks spēks nekā individuālajā darbā, un tā var palīdzēt atrisināt kādas ļoti dziļi iestrēgušas vai grūti aizsniedzamas traumas.
  • Darbs grupā ir iespēja saņemt pakalpojumu par nelielu daļu no tās cenas, kas būtu jāmaksā par līdzīga apjoma individuālo darbu. Ieraksta pieejamība (pēc nodarbības) ļaus Tev atkārtot dziedināšanas procesu, kā arī veikt to patstāvīgi gadījumā, ja nevarēsi svētdienas vakaros piedalīties.
  • Iespēja par draudzīgāku cenu piedalīties Supervīzijas un savstarpējā atbalsta grupā (vairāk informācijas sekos).

Kad un kur notiks?

  • 5 svētdienu vakari sākot no 25.augusta: 25.augusts, 1., 8., 15. un 22. septembris
  • Pl. 20:00 (pēc Latvijas laika) Zoom-ā.
  • Vienas nodarbības ilgums: 1,5 – 2 stundas
  • Visas nodarbības tiks ierakstītas un būs pieejamas gadu pēc to norises (iespējams, arī ilgāk).

Dalības maksa un pieteikšanās

Garantija

  • Visi kursa dalībnieki gūs rezultātus. Tomēr tie būs atšķirīgi, jo ir atkarīgi no līdzšinējās pieredzes, kā arī gatavības pārmaiņām.
  • Šī kursa veidošanā un vadīšanā es, Dace Spāre, ieguldu visas savas zināšanas un prasmes, kā arī esmu 100% klātesoša grupas darbā, tai skaitā vajadzības gadījumā nodrošinu īsu bezmaksas atbalstu arī starp nodarbībām.
  • Naudas atmaksa šajā kursā netiek piedāvāta. Ja izvēlaties iet šo garīgās pašizaugsmes un traumu dziedināšanas ceļu, arī Jums ir nepieciešams pilnībā tam nodoties. Ja nespējat izlemt, vai piedalīties, ja ir jautājumi, uz kuriem vēl neesat guvusi/is atbildes, piesakieties bezmaksas 30-minūšu sarunai, kurā pārrunāsim Jūsu situāciju un vajadzības.

Komentēt

Your email address will not be published. Required fields are marked *